admin

About the author : Beheerder van de website Humans of Psychology.

Waar gaat deze website over….

Uncategorized No Comment

cropped-cropped-logo-HOP6.png

Als je begint met psychologie denk je: ik studeer vier jaar, leer om psycholoog te worden en ga dan aan het werk als psycholoog. Helaas kom je er vaak al snel achter dat het eigenlijk niet zo werkt en hoor je dingen over profileren, gz-opleidingen en postmasters. Eigenlijk ben je echt niet klaar na vier jaar en is er veel meer voor nodig dan ‘alleen’ je opleiding om kans te hebben op een carrière.

Dit zijn van die help-momentjes en wees gerust, we hebben ze allemaal.

Mede daarom zijn wij Humans of Psychology gestart, voor en door mensen die psychologie studeren die jou informatie gaan geven om je te helpen. Dit gaan wij doen door bijvoorbeeld te vertellen wat wij en anderen doen voor hun toekomst als psycholoog, je te laten weten welke lezingen er zijn en je te informeren over de opties waar je uit kunt kiezen. Daarnaast interviewen we regelmatig professionals uit het werkveld, want hoe is het nou echt om psycholoog te zijn, wat hebben afgestudeerden gedaan om in het werkveld te komen en welke tips hebben zij voor jou?

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like ons op facebook!

Zusterpagina van:

In het kort:

Humans of Psychology is in 2015 opgericht, voor en door psychologiestudenten, om ervaringen te delen en anderen te inspireren en te motiveren bij de reis naar het werkveld. Momenteel uit zowel studenten als afgestudeerden, binnen verschillende disciplines van psychologie. Door middel van (persoonlijke) blogs wordt een beeld geschetst over de mogelijkheden binnen het werkveld, en wordt toegewerkt naar een positief toekomstperspectief. Ook onderwerpen als profileren en netwerken komen aan bod.

Archief: