admin

About the author : Beheerder van de website Humans of Psychology.

Humans of psychology zoekt jou: Leuke manier om jezelf online te profileren!

Uncategorized 13 Comments

13319998_272338496453122_7754161043269832600_n

Wil jij graag anderen inspireren? Loop jij tegen dingen aan? Of heb jij juist succesverhalen die je met anderen wilt delen?

Momenteel zijn wij van Humans of Psychology op zoek naar gastbloggers die iets willen vertellen over waar zij nu zijn in hun studie / loopbaan, hun ervaringen, en de reis die ze afleggen. Dit doen wij, om een zo breed mogelijk beeld te creëren van de mogelijkheden binnen psychologie, om studenten en afgestudeerden  te motiveren bij hun reis naar het werkveld.

Ben jij of ken jij iemand met een inspirerend verhaal binnen de richting psychologie? Het liefst iemand die nog studeert of net afgestudeerd is. Stuur dan een mail naar gastblog@humansofpsychology.nl met de volgende informatie:

naam (en achternaam), Universiteit (indien student), richting binnen psychologie, keuze voor psychologie, bezigheden (werk, vrijwilligerswerk, extra activiteiten naast je studie / werk), wat jij in je blog wilt gaan vertellen, hoe dit anderen inspireert, waar jij zelf momenteel naartoe werkt, en wat je verwacht daarvoor te moeten doen.

 

De gastblog heeft bij voorkeur een grootte van ongeveer 300-600 woorden (met een max van 1000 woorden). Mogelijk nodigen wij jou uit om vaste blogger binnen ons team te worden.

 

Wij kijken uit naar jouw bijdrage!

 

M.v.g.

 

Humans of Psychology: Astrid, Hugo, Lisette, Manon, Michelle, Pauline en Rowena.

 

Lees hier de verhalen van gastbloggers die jou voorgingen!

 

Hoe vond je deze blog?

Related Posts

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like ons op facebook!

Zusterpagina van:

In het kort:

Humans of Psychology is in 2015 opgericht, voor en door psychologiestudenten, om ervaringen te delen en anderen te inspireren en te motiveren bij de reis naar het werkveld. Momenteel uit zowel studenten als afgestudeerden, binnen verschillende disciplines van psychologie. Door middel van (persoonlijke) blogs wordt een beeld geschetst over de mogelijkheden binnen het werkveld, en wordt toegewerkt naar een positief toekomstperspectief. Ook onderwerpen als profileren en netwerken komen aan bod.

Archief: