Missie en visie

Missie en visie

 

Visie

Zes gemotiveerde psychologiestudenten, en één afgestudeerde psychologiestudent verwerken hun reis naar het werkveld in persoonlijke blogs aan de hand van de onderwerpen: netwerken, profileren, toekomstperspectief en werkveld. De blogs zijn reflecties op (persoonlijke) ervaringen en bijzondere ontdekkingen. Daarnaast wordt u als lezer op de hoogte gehouden van allerlei tips en tops op het gebied van solliciteren en jezelf onderscheiden.

 

Missie

Door middel van gesprekken met afgestudeerde psychologen en bedrijven geven wij vorm aan onze zoektocht binnen psychologie. Wij zorgen dat wij als team op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, en sluiten ons tekstueel aanbod hier op aan. De nadruk ligt op een positief toekomstperspectief voor iedereen: (aankomend) studenten, promovendi, (basis)psychologen, etc. Zowel de kansen als de obstakels die men tegen kan komen bij het toetreden tot de arbeidsmarkt worden belicht.

De benaderingen zijn zoals eerder aangegeven allemaal persoonlijk, maar de gedachtegang overlapt grotendeels met die van de meeste psychologen. In plaats van stil staan bij onzekerheden gaan wij hier op een actieve en positieve manier mee om. Zo zetten wij de informatievoorziening wat betreft bepaalde onderwerpen tegenover de praktische toepassing en richten wij ons op hetgeen het meest bij ons past. Iedereen kan er op deze manier zijn of haar eigen invulling aan geven, en precies het juiste eruit halen.

 

Wij nemen jullie bij deze graag mee in onze reis naar het werkveld, en hopen jullie hiermee te inspireren en te motiveren!

 

Groetjes,

 

Het team van Humans of Psychology

13310587_272584999761805_6982431788345007238_n